Living Room
Living Room

press to zoom
Living Room
Living Room

press to zoom
YJP-TAS-17
YJP-TAS-17

press to zoom
Living Room
Living Room

press to zoom
1/13

CHENNAI

Millennial Manor

AREA - 1000 SQ.FT

The Millennial Manor, true to its name, is a renovation project. Our client, Raj Kiran, was looking to ramp up his parents’ 25 year old house to create a personal space that was bright and refreshing. 

The intent of the space was to keep it clean and clutter free. We wanted spaces to flow into each other to make the place feel bigger. We also opened up the space to make room for natural light. We wanted the space to be sophisticated with that touch of quirk. We opted for light wood for the flooring of the living room and the master bedroom to make the spaces feel lighter and more airy. We played with neutral tones of beige, green and yellow all over the house tied in with touches of black and walnut wood shades. 

We layered pattern on pattern and used multiple types of textures and finishes. Multifunctional spaces, loud wallpapers, plenty of plants, signature stand-out tiling - this space has it all. The fact that we played around with multiple styles and yet nothing seems out of place is a true win. The diversity of it all brings the place together beautifully to celebrate maximalism - out with less is more. It’s time for more is more.